Höst i Malmö

Kommentera
Nu känns det att hösten är på ingång här i Malmö, det har vart grått och tråkigt hela dagen, blåst motvind vart jag än cyklade och nu på kvällen började det dessutom regna. Men inte mig emot, känns rätt mysigt!
 
Har hittat en bra runda för morgonpwn idag, straxt över tre kilometer som går att förlänga till fem. Alldeles lagom alltså. På något sätt blir jag alltid lika förundrad över hur gott frukosten smakar när man har rört på sig innan. 
Men en positiv grej idag är att jag hittade till skolan utan gps och utan att stanna. Är väldigt nöjd med mig själv eftersom jag är rätt bra på att köra vilse i vanliga fall... Stannade på en av alla broar på vägen hem och tog två kort med mobilen
 
Imorgon har jag tänkt att prova ett nytt gym för överkroppspass. Om det är fräscht, fint och har bra utrustning så kan det hända att det blir ett kort där nästa månad. I så fall har jag ett gym runt hörnet och samma kedja runt om i stan så jag kan välja vart jag tränar beroende på vart jag är. Det är ju praktiskt också om jag flyttar :)
 
Har bäddat ner mig i sängen med en kopp te och ska kika lite på en film tänkte jag, så godnatt!