Time flies, high speed

Kommentera
Alltså hjälp. Tiden bara flyger iväg och det känns som det var härom dagen jag skrev att det äntligen var fredag? Men det var ju en vecka sen. I det här tempot kommer jag ju vara pensionär på nolltid typ. 
 
Men det är ju fullt ös i skolan som vanligt. Fattar inte hur jag hinner med allt men på något sätt så gör man det ändå.
 
Cyklade till gymmet i stormen förut, och när jag i slutet av passet står på crosstrainern så går brandlarmet helt plötsligt! Jag och en till tjej kollade runt i alla rum vi kunde komma in i men det brann inte i något av dom. Så vi ringde först till larmcentralen men dom hade inte fått in något om larmet till brandkåren och kunde inte hjälpa oss mer, så vi ringde vidare till jouren på gymmet så fick dom fixa det. Det sjuka var att folk stannade kvar inne på gymmet och sket fullständigt i att larmet bara fortsatte ringa. Väldigt konstigt att dom inte tar larmet på allvar...
 
Men men. Får hoppas att det gick bra i alla fall. Cyklade hem och höll på att blåsa av vägen några gånger men kom hem helskinnad. Det blev ett helt okej ryggpass med smala lats, ryggresningar, enhandsrodd, kabelrodd, en axelövning och så lite mage. Sen hade jag ju tänkt stå på crosstrainern en stund men det blev bara 15 min innan larmet gick... Men nya tag imorgon! Då blir det ben har jag tänkt.
 
Förövrigt drömmer jag lite om framtiden, försöker visualisera hur jag vill ha det. För tillfället vet jag inte riktigt hur jag vill ha det på några punkter, det är främst boendet jag inte kan klura ut. Ena stunden vill jag bo nära kompisarna hemma på landet, andra stunden uppe i Dalarna eller ännu längre upp för att få den underbara naturen. En annan dag vill jag bo i stan i en gammal sekelskiftslägenhet, men då kan jag inte bestämma mig för Malmö, Göteborg eller Stockholm?
Det är ju en himla tur att jag har 3 år till på mig att bestämma mig... Och jag är nöjd över att jag valde denna linjen eftersom jag har sån valfrihet efteråt, det finns alltid behov av förskollärare, och speciellt förskollärare med musikprofil ;)
 
Till sist ska ni få en härlig konversation mellan två treåringar, hur underbart?! Godnatt!