Genuspedagogik och löparskor

Kommentera
God kväll i nattmössan!
 
Hjälp vad trött jag är idag... Vaknade dock rätt pigg och stack iväg för att träna lite överkropp. Lite bröst, en del axlar och lite triceps blev det. Ett rätt gött pass. Vart i min förra lägenhet och kollat och bokat ny slutbesiktning. Flytta aldrig till Malmö Studenthus säger jag bara, det är bara massa krångel! Och till sist haft en workshop i genuspedagogik som jag tyckte var väldigt bra, men som väckte en hel del känslor i klassen. Men pedagogen var bra och fick oss att verkligen tänka till mycket.
 
Efter skolan åkte jag och köpte nya löparskor! Äntligen säger jag bara! Har längtat sååå mycket efter att springa så imorgon blir det intervaller! Det blev samma modell som jag hade tidigare fast rosa.
Igår körde jag ben på ett nytt gym. Musclezone heter det och det är väl lite mer av ett sk "byggargym". I alla fall var det ett väldigt bra gym, trevlig stämning, motiverade/motiverande människor och ingen pratade med mig mer nödvändigt = alltså ingen som avbröt mig när jag gjorde övningarna, vilket folk har en tendens att göra varje gång jag är på 24seven. Otroligt störande. Ännu värre är det när dom ska fråga massa oväsentligt. Suck... Men Musclezone måste jag verkligen fundera på om jag ska skaffa kort där istället. Enda minuset är att dom inte har pass. Så isåfall måste jag klara mig utan spinningen... Det tåls att tänka på!
 
Pratade med min käre morfar i telefon i 25min förut också. Som jag saknar honom och mormor!♥
 
Nu ska jag ta en liten paus i allt läsande och cykla iväg och handla mat! Vi hörs!