Inflyttad och hemmastadd... typ

Kommentera
God kväll på er!
Har ni det bra? Här är det i alla fall rätt gött faktiskt!
 
Igår kom mina kompisar och flyttbilen straxt innan tio till gamla lägenheten, och 11.20 så var allt uppe i nya lägenheten. Helt sjukt vad fort det gick! Och jag är så himla tacksam över att jag har så fina vänner här nere som ställer upp och hjälper mig.
 
Så efter det har jag bara packat upp och försökt komma i ordning och städat ur den gamla lägenheten. Imorgon kan jag lämna nycklarna och vara kvitt den för evigt haha, men det har verkligen inte vart roligt att bo där i Malmö Studenthus. Jag trivdes inte och det kändes inte som ett hem heller. 
 
Stack bort till gymmet som ligger typ 300 meter bort och tränade lite idag. Har aldrig vart där förut och blev väldigt överraskad av att det var rätt stort och mycket grejer. Där kommer jag trivas! Det blev en liten svettig och go selfie i omklädningsrummet efteråt, vilken muntergök man kan vara va?
 
Tidigare ikväll skypade jag med mamma, pappa och brorsan. Roligt att man kan skypa med flera på samma gång! Det är ju Fars dag så det var lite extra roligt. Efteråt lagade jag matlådor för hela veckan. Skönt med ett ordentligt kök och att ha allt klart. Jag gjorde sjukt goda (men kryddiga) biffar helt på måfå. För några år sedan skulle jag aldrig gjort så, utan följt ett recept till punkt och pricka. Men det blir ju bra för det mesta faktiskt! Klapp på axeln där!
Jag måste bli bättre på att äta mer frukt och bär, på tal om mat. Har vart sugen på det rätt länge nu så jag får väl cykla till Willys och handla lite i veckan.
Jag hoppas verkligen att kursen som börjar imorgon är rolig och inte innehåller så mycket psykologi. Kändes som man skulle gå in i väggen där en sväng för två veckor sen. Men det känns som jag kommer ha lättare att komma till ro och plugga här i den nya lägenheten. Det är mycket tystare och lugnare. Och det känns väldigt bra!
Nu ska jag fortsätta hänga in kläder i garderoben... Inte så roligt men det underlättar morgonen imorgon hehe! Har lite smågrejer kvar som jag måste fixa och en tur till Ikea måste det bli. Tur att rätt buss går runt hörnet bara!
Imorgon blir det spinning igen föresten! Det ska bli roligt!
 
Vi hörs, puss o hej!