Slapp söndag

Kommentera
Hej mina små blåbär!
 
Igår var jag en sväng hos en kompis på chark- och ostkväll, och så lite vin på det. Väldigt mysigt! Efter ett tag åkte vi till folkets hus på Sofielund där en klasskompis skulle spela. Han spelar trummor och det hela var sambainspirerat. Väldigt roligt! Inga bilder från kvällen men ni klarar er nog. Jag har förresten lärt mig både att äta salami och dricka rödvin, så nu kan jag väl klassas som vuxen. Visserligen är inte allt rödvin gott men någon favorit ska jag väl hitta så småningom.
 
Imorse stack jag ut på en pw, en väldigt blåsig sådan! Det blåser ju konstant här i Malmö och idag är det typ storm. Vi ska göra instrument på musikdidaktiken imorgon så jag letade lite material till det. Men det är ju inte lätt att hitta grejer i stan liksom... Längtar till landet! Och längtar efter min systemkamera. Det kliar verkligen i fingrarna när man ser olika objekt som hade vart så fina att fota!
St Pauli kyrkan här nedan kommer vara underbar att fota sen när snön kommer!
Nu väntar jag på att grönkålssoppan ska bli klar så jag kan äta medans jag ser ett avsnitt av Sex and the City. Sen ska jag återgå till pluggandet. Det är så skönt att bo på ett ställe där det är tyst och lugnt, jag koncentrerar mig mycket bättre och har mer ro till pluggandet. Härligt!