Tre examinationer och flytt

Kommentera
Här ekar det ju rätt tomt! Men nu är jag tillbaka, så hej på er! Ni får ett väldigt långt inlägg som kompensation.
 
Nu har vi bockat av två av tre examinationer för denna kursen. En i musikdidaktik och en i barn och lärandekursen. Det känns väldigt skönt att det bara är den skriftliga examinationen kvar nu, som ska vara inlämnad på fredag. Sen är det en kurs i förskolepedagogik kvar och vips så är första terminen klar. Första av sju...
 
Efter varje examination har vi klassen bestämt att vi gör något direkt efter skolan, typ äter eller tar en fika/te. Bara för att slappna av, ses utanför skolan och bara vara. Det är jättemysigt. Igår var vi på ett ställe som heter Satori som serverar mycket veganskt och man kan både äta mat och fika där. Jättemysigt ställe!
Utanför hade dom pumpor som dom tände när mörkret föll på.
Det är himla skönt att kunna fokusera på bara skrivuppgiften medans man flyttar, haha.
Jo, jag ska flytta nästa helg så det är lite mycket just nu. Flyttkaoset börjar inta lägenheten och jag cyklar i skytteltrafik mellan den nuvarande lägenheten och den nya, som är i ett annat studenthus. Det heter Rönnen och är tusen gånger fräschare och bättre än där jag bor nu. Så det känns väldigt skönt att ha fått förstahandskontrakt där! Jag flyttar så mycket jag bara kan med cykeln och kommer göra det ända fram till lördag då några av mina fina klasskompisar kommer och hjälper till med möbler och sånt, så himla snälla eller hur!? 
 
Mina knän har krånglat en del den senaste veckan, gjort rätt ont och så har dom knäppt lite. Mest ont har det gjort när jag cyklar och det gör jag ju varje dag flera gånger. Totalt cyklar jag nog 1,2 mil så knäna mår väl inte jättebra av det. Men imorse gick jag ner till gymmet och körde ett knäböjspass. Helt utan problem och knäna gjorde inte ont över huvudtaget. Det är ju rätt konstigt ändå... Men det blev ett bra pass ändå, vikten kändes lätt och efter blev det 30 min crosstrainer.
Nu ska jag sova så jag vaknar i någorlunda tid imorgon. Plugg, träning och cykelflytt står på schemat!
 
Vi hörs!