En fin rubrik

Kommentera
Godkväll på er!
 
Hösten har verkligen kommit till Malmö nu. Dock är det fortfarande rätt varmt ute, runt 15 grader de flesta dagarna. Men så åkte jag hem till mamma och pappa över helgen och kom fram till ca 6 grader och lägre. Brrr. Men det känns mer som höst där hemma.
I alla fall var det jättehärligt att komma hem en sväng. Ladda batterierna lite, äta mamma o pappas mat och såklart umgås med dom! På lördagen åkte jag och Kristina upp till Denice också. Som jag har saknat henne! Helgen har alltså vart riktigt bra, och på något sätt lyckades jag träffa dem som jag saknar lite extra mycket...♥
 
Men nu är man tillbaka i verkligheten, två tentor, två litteraturseminarier och massa gitarrläxor väntar fram till november. Fattar inte alls hur man ska hinna med det men det kanske man gör ändå?
 
Ikväll efter allt plugg stack jag ner på gymmet och körde bröst, axlar, triceps och lite crosstrainer efter. Det blev ett gött pass även om jag kanske skulle kunnat ha med lite mer bröstövningar. Får köra på det nästa gång.
Imorgon ska jag köra första spinningpasset här nere, ska bli roligt!
På onsdag blir det ben, torsdag rygg, fredag vet jag inte och på lördag ben igen.
 
Nu ser jag fram emot att det blir lite kallare här nere och att höstkänslan kommer. Och så längtar jag till jul!