Lång kväll...

Kommentera
När jag var på gymmet förut insåg jag att det kommer bli en lång kväll ikväll. Jag har glömt packa, ska åka hem imorgon igen för på lördag är det återträff på mitt gamla gymnasium. Helt sjukt att det gått fem år redan?!
Hemma har många kompisar skaffat barn och hus. Vad gör jag? Hahah, jo jag flyttar halva landet ner till en stad där jag aldrig vart förut, inte känner en kotte och lever livet. Har helt fantastiska kompisar som är lika musikaliska som jag och inte stör sig på att jag går runt och nynnar på något nästan jämt. Fint folk♥
Väldigt skönt att göra något annat. Det är en rätt märklig känsla att känna att man inte riktigt passar in, har helt andra värderingar och andra mål i livet... Men det är väl tur att alla är olika haha ;)
Har haft sjuk träningsvärk i glutsen i tre dagar efter ett litet mespass, går som jag vet inte vad haha. Men igår blev det lite armar, bröst och mage och idag blev det rygg. Körde chins i maskin och fick till bra kontakt i ryggen, härligt! Imorgon kan det bli backintervaller i skogen och samma sak på fredag. Så skönt att vara frisk och kunna köra på som vanligt!
 
En annan rolig grej är att jag har tagit upp mitt fiolspelande efter ca åtta års uppehåll! "Min" fiol fick följa med ner när jag åkte ner senast och det är väldigt roligt att märka att allt sitter kvar. Notläsning, fingersnabbhet osv.
Och det känns ju extra bra eftersom jag ska spela på en konsert i slutet av maj haha... Älskar att ha så mycket musik i mitt liv igen♥
Nu får jag väl ta och sätta igång med packningen, blev ett lite rörigt inlägg...
Imorgon är det bara sånglektioner, hur härligt är inte det eller? Sång från 8:15 till 12:00. Fantastiskt. Sen ska jag hem och hämta väskan och sen till tåget. Ska hämta ut åtminstone ett paket från posten också, hoppas på två ;) Kan visa vad som är i dem senare! Då kanske mitt tredje och mest efterlängtade paket har kommit också, hoppas! 
Nej, dags att sätta fart! Vi hörs, puss och hej♥