Update

Kommentera
Men hej på er! Nu är det en vecka sen jag skrev senast hehe... Men det är fullt ös just nu i skolan.
Igår var vi på min vfu-förskola och gjorde den första av tre musiksamlingar, vilket var succé haha! Väldigt roligt!
Imorgon ska vi dit igen för att köra andra samlingen! 
 
Nu ikväll har jag vart på spinning, sjukt jobbigt pass! Var lite lätt illamående efteråt, men det gick bra i alla fall. Hade lite träningsvärk efter gårdagens benpass, men den blev bannemig ännu värre efter spinningen haha. Undrar hur det känns imorgon?
Två klasskompisar kom efter att jag kört böj en stund igår så en fick filma min teknik lite. Det är ju så nyttigt att se sig själv på film när man tränar och jag har ju inte tränat med någon kunnig på länge så det var välbehövligt. Men, jag kunde se att min rörlighetsträning har gett resultat, dock behöver jag tänka på att inte falla innåt med fötterna. Det är väldigt väldigt lite jag faller innåt men det är ändå viktigt. Det kan åtgärdas med ett par stabilare skor, ska prova med mina andra träningsskor! Jag skulle väl kanske kunna bli ännu mer upprät, faller fortfarande frammåt en del, liksom sätta tyngden ännu med på hälarna. Men övning ger färdighet! Dock är det lite svårt att nöta teknik en längre stund eftersom folk ibland köar till vissa grejer på gymmet. Tar man upp en grej för länge skapar det irritation tyvärr...
 
Nog om träning! Våren är ju på ingång här i Malmö, och det med besked. På trädet på bilden under var det fortfarande bara knoppar när jag cyklade hemifrån i måndags morse, när jag kom hem på eftermiddagen hade alla löv slagit ut! Blev glad i hela kroppen, äntligen grönska och vår!
 
Imorgon har jag bokat in Zumba vid fyra, och sen ska jag plocka i ordning här hemma för på fredag kommer mamma och pappa på besök! Då blir det fiolspel, promenad i Pildammsparken, konsert, restaurangbesök och hotellfrukost! Ska bli så kul att dom kommer, och skönt. För jag saknar dom jättemycket. Min bror har tenta nästa vecka så han var tvungen att plugga denna helgen och kunde inte komma, så tråkigt!
 
Nej dags att sova, har en del att fixa innan samlingen imorgon! Puss och hej♥