Tillbaka i Malmö

Kommentera
God kväll på er!
Hur har ni det?
 
Jag är tillbaka i Malmö för den andra terminen på förskoleprogrammet med musikprofil. Det ska bli skönt med vardag och rutiner igen, mindre skönt är den väntande tentan nästa vecka. Men jag hoppas det går bra!
 
Jullovet var riktigt skönt, mycket träning, mys med familj och nära vänner. Sista kvällen var jag förbi en förfest och träffade lite andra vänner, trevligt!
 
Vi rivstartade med en redovisning idag. Nu är det bara en till redovisning och tentan kvar av denna terminen. Och jag längtar till våren och sommaren, känns lite spännande att möta varmare tider i en stad! Jag har ju faktiskt aldrig gjort det förut. Hela detta året kommer vara kantat av nya erfarenheter.
Looking forward to it!
Sen cyklade jag hem i solskenet och åt lunch, vilade lite på maten för att sen sticka och träna. Blev ben idag, högrepetitioner på alla övningarna vilket var skitjobbigt rent ut sagt. Svetten rann och jag var tomatröd i ansiktet men vad gött det var, och vilken träningsvärk jag kommer ha! 
Känns som min kropp helt plötsligt vill samarbeta med mig, allt känns rätt bra och harmoniskt...
 
Tänkte kolla om det fanns plats på nån spinningklass i veckan, men det var 66 st i kö till imorgon eftermiddag. Sjukaste alltså. Det är ju bara 25-30 platser i salen så vad förväntar dom sig?? Att alla som anmälde sig först ska backa ur..? Nej inte direkt... Men jaja, bara ställa klockan, kolla på schemat och boka näst gång! (det är så man måste göra).
 
Nu ska jag ta och skriva klart om en gubbe som var en framstående musikpedagog för typ 40 år sen. Kan inte riktigt förstå varför Sverige inte har anammat hans pedagogik, för den är riktigt bra!
 
Hejdå gullepluttar!