Träning, fest och drömmar

Kommentera
Hej på er!
Hoppas er dag har vart bra? Min har vart... seg, kan man väl säga haha. Har spenderat större delen av dagen i sängen faktiskt.
 Vaknade vid elva idag, det hör ju inte till vanligheterna kan jag säga. Men så kom jag hem 03.40 inatt också.
Var helt slut på kvällen efter att ha hjälpt en klasskompis att flytta men vips så dök det upp lite energi och partyhumör så det blev lite vin hos en kompis i Västra Hamnen. Trevligt! 
 
Men lite nytta har jag i alla fall gjort, skrivit rent några anteckningar från föreläsningar och sånt. Annars har jag kollat runt på lägenheter och inredning. Sånt som absolut inte är aktuellt nu men ibland får man drömma lite!
Typ den här vasen från ett svenskt märke som heter Klong, så fantastiskt fin! Tänk några ljusrosa och vita pioner i den!
Ååhh... Jag har sånt sjukt shoppingssug just nu, men det får vänta ett tag till!
 
Tränat har jag ju gjort, såklart. Blev lite rygg och axlar idag. Gjorde inte så komplicerade övningar, typ chins i maskin (är verkligen inte så stark haha), rodd osv. Och så lite crosstrainer på slutet, hade tur för fyran hade börjat visa Love and other drugs så kunde titta på den undertiden. 
Körde årets första spinningpass i onsdags också, väldigt roligt och svettigt! Jag har tänkt köra ett spinningpass i veckan framöver eftersom det är så effektiv träning men samtidigt skonsam mot mina knän :)
 
Annars snurrar allt på som vanligt med skola, träning och vardag. Om två veckor ska vi ut på vår första långa vfu, hela februari är vi ute. Men det ska bli riktigt roligt. När man är ute bland barnen kommer man ihåg varför man sökte utbildningen, det är så roligt att jobba med dem!
 
Well well, ska sätta igång en film innan jag somnar. Blir lagom en lördagskväll som denna!
Vi hörs! ♥