Reign

Kommentera
Hej på er mina små blåbär! Hur har ni det?
 
Jag hade en toppendag idag, startade morgonen på gymmet med Tabata-intervaller på löpbandet och sen blandad styrka i en timme. Är väldigt glad att det kändes bra att springa, mina knän eller rygg kan protestera ibland men inte idag!
 
På eftermiddagen åkte jag till stallet och red ut på Kanon, Nordsvensken som jag rider denna sommaren. Han har fått komma igång ganska lungt nu under två veckor så igår startade vi lite intensivare upplägg som han ska gå tre gånger i veckan har jag tänkt. Det blev olika intervaller med både trav och galopp. Kanon har nästan ingen kondition alls men han kämpade på bra tycker jag. Tanken är att även lägga in två lydnadspass då han är väldigt stark och lite ouppmärksam på ryttaren, och till sist ett lugnare pass som varieras mellan uteritt och tömkörning. Sen kan upplägget såklart ändras eftersom det inte är min häst men det går ju att försöka så gott det går! För övrigt är han en väldigt mysig häst som alltid ska gosa och vid utsläpp i hagen går han inte iväg om han inte fått lite klappar och mys :)
Jag började kolla på en ny serie ikväll. Reign heter den och handlar om drottningen av Skottland på 1500-talet. Letade efter nån som liknade Game of Thrones lite, och Reign är jättebra! Har redan fastnat haha... Rekomenderas verkligen!