Kvinnodag och plugg

Kommentera
God kväll mina fina!
 
Hur har ni haft det på Internationella kvinnodagen? Jag har haft en helt okej dag fylld med pw och massor av plugg. Gick en lugn pw innan frukost idag, första dagen jag rör på mig mer ordentligt efter den sjukt sega förkylningen jag åkte på för en månad(!) sen. Det var sol och ca 12 grader ute så det var riktigt skönt! Blåste gjorde det ju såklart men det slutar ju aldrig blåsa här nere så. 

Bokade biljetter hem för några dagar sen, blir några dagar där uppe, och så ska jag på återträff på mitt gamla gymnasium. Ska bli roligt att träffa alla och se vad som har hänt under fem år. Sjukt att det är fem år sen man gick ur... Men det ska bli skönt att komma hem, saknar familjen en del.
Jag har ju helt glömt bort att berätta att vi var några som var ute och åt och sen gick på bio. Jättemysigt! Vi åt på O'Learys och så såg vi Fifty Shades of Grey såklart. Den fick bra betyg av alla :)
 
Imorgon ska jag till skolan och skriva ut lite papper och så läsa dom. Sen ska jag hem och skriva. Är det sol så tar jag nog en pw när jag kommit hem. Härliga studentliv... Well, dags att sova. Vi hörs!