Mars

Kommentera
Hej!
Längesen men nu känns det som jag börjar komma tillbaka på banan efter praktik och förkylning. Än är inte förkylningen över men jag mår väldigt mycket bättre än vad jag gjort. Ingen feber längre! Får väl ge det den kommande veckan innan jag sätter igång med träningen lite försiktigt.
 
I fredags var jag hos frisören, sååå efterlängtat! Hon som klippte mig var jätteduktig och förstod precis hur jag ville ha det, trots att jag knappt förklarade. Så nu är mitt hår inte alls slitet, skönt!
Igår var det fest hos Maria och förfest hos Anton. Där klippte vi håret på honom, spelade gitarr och sjöng. Marias födelsedagsfest var riktigt trevlig trots att jag bara orkade en kort stund. 
En lugn helg med andra ord, som jag allra helst hade velat spendera i Göteborg på Gothenburg Horse Show. Men det får bli nästa år det! Har ju sett lite sammandrag och sista klassen som sändes på svt.
 
Och en rolig grej som jag inte kan hålla mig från att berätta. I september ska jag och Vanessa på premiären för  I Love Musicals med Peter Jöback och Helen Sjöholm!! Är så himla glad över det och det ska bli sååå roligt!!
Nu ska jag fixa klart i lägenheten innan jag sätter mig och läser inför föreläsningen imorgon.
 
Jag ska försöka blir bättre på att uppdatera här, vi hörs!