Produktiv dag

Kommentera
Men god kväll på er! Eller god natt. Vilket som.
 
Tänkte skriva några rader innan jag lägger huvudet på kudden... Jag har haft en riktigt produktiv dag, stack till skolan imorse och satt där och pluggade. Väldigt bra när man lätt gör annat hemma ;) Tog mig igenom en gräsligt jobbig artikel och började läsa på en annan. Jag laddade hem en app innan jag började som hette Self Control, man ställer in en tid t ex 30 min och när man startar den kommer man inte åt något på mobilen. Väldigt bra för pluggandet haha... Resten av veckan ska jag bara förbereda maten lite bättre så blir det bra att sitta i skolan varje dag.
Älskar den tysta avdelningen på Orkanens bibliotek, just för att det är tyst. Så himla skönt! Och conversen hade premiär för första gången i år, då är det vår. Men fy vad obekväma dom är när man är van att gå i löparskor hela dagarna. Ska se om jag hittar några snygga sneakers istället som jag kan ha till vardags.
Tog en pw när jag kom hem för att få rört lite på mig, väldigt skönt! Det har vart underbart väder här i Malmö idag, sol, 15-16 grader och nästan helt vindstilla! Kors i taket liksom. Det var fortfarande 10 grader när jag gick min pw, såå skönt.
 
Nu börjar jag få huvudvärk så det är väl dags att stänga ner och sova. Imorgon blir det skola hela dagen lång.
Vi hörs! Puss och hej♥