Trapporna i Harry Potter.

Kommentera
Hur skönt är det inte att vakna vid sex, kolla på klockan och inse att det är lördag och man kan sova i flera timmar till? Vilken känsla alltså, haha...
 
Pluggade lite efter frukost och sen blev det fix och en tur till Emporia.
Kommer ni ihåg när jag var där senast? Då cyklade jag i 1,5h enkel väg i världens blåst för att ens komma dit, och när jag väl var där inne gick jag nästan vilse och fick fråga i info-disken hur jag skulle hitta ut. Haha, rätt roligt minne så här i efterhand men då var jag mest förbannad minns jag.
Men idag utnyttjade jag mitt gratis skånekort som jag fick för två veckor sen och åkte tåg och buss. Mycket smidigare! Det går ut imorgon så fick ju passa på. 
Det var sjukt mycket folk där och jag grymt shoppingsugen men på noll budget. Det enda som fick följa med hem var ett doftljus och två grejer från The Body Shop. Jag hade visserligen velat köpa med mig halva centret hem. Väldigt bra utbud kan jag säga ;) Stadium hade jättesnygga träningskläder och alla klädbutiker har ju fått in vårmode nu. Gaaahh... Det blev en rätt lång wishlist! Hoppas på en bekräftelse från vikariebanken snart så jag kan börja tjäna in lite shoppingpengar ;)
 
Såhär ser det ut utanpå, i Bärnstensingången
Och såhär ser det ut innuti, fattar ni att man blir förvirrad eller? Det är ju typ som trapporna i Harry Potter och de gröna trapporna får mig att tänka på Avatar.
 
Jaja, nästa vecka kommer Csn så då kan man känna sig rik ett par dagar tills räkningarna är betalda och ny kurslitteratur köpt. Tjohej studentliv... Behöver extrajobb asap!
 
Dags att sova nu med, vi hörs! Puss och hej♥