En dag i livet, hemresa, fluffiga hästar och tystnad

Kommentera
Studentlivet rullar på som aldrig förr. Det är rep inför föreställning, läsa litteratur, skriva rapport och dessutom förbereda en muntlig examination. Gissa vilken jag är mest nervös över? Den muntliga såklart.
I fem minuter ska jag stå framför en grupp och handledaren för att prata om vad literacykursen har betytt för mig och min "resa", typ. Lite mer akademiskt men. Gulp...
 
Förra helgen var jag hemma i Dals Rostock på blixtvisit. Kom torsdag kväll och åkte söndag eftermiddag.
Det var så skönt att komma hem, andas lite skogsluft, rida en sväng på en fluffig häst och framförallt umgås med mamma och pappa. Sen jag flyttade till Malmö har jag blivit väldigt bra på att njuta av tystnaden. Antagligen eftersom det aldrig är tyst här. 
Jag trotsade även min kropp lite för mycket och stack till gymmet och sprang intervaller, trots att jag hade lite ont i halsen. Och det fick jag ju tji för såklart. Denna veckan har jag vart lite halvkrasslig, förkylningen har liksom avverkat hela kroppen och är nu inne på näsan. Så nässpray och papper är mina bästa vänner just nu. 
Men det är ju galet enerverande att inte kunna träna. Hade verligen behövt ett pass om dagen under denna pluggstress där allt ska hinnas med.
 
Här är i alla fall två bilder från mitt besök där hemma!