Fullt ös medvetslös

Kommentera
Hej på er!
 
Då var det torsdag och snart helg igen. Skönt, haha. Veckorna går så fort när man har mycket att göra och tyvärr går helgerna minst lika fort. Idag har vår grupp vart på en förskola och observerat literacyhändelser, sen satte vi oss i Pildammsparken och åt lunch. Helt okej lunchställe!
 
Efter det blev det lite plock hemma och till sist gymmet. På gymmet stod jag på crosstrainern 30 min och så körde jag lite styrka i 30 min. Ett lagom torsdagspass! Härom dagen upptäckte jag att ett gym i samma kedja som ligger väldigt nära min lägenhet har blivit ett plusgym, alltså att dom har pass där. Och lyckligtvis har dom spinning så nu kan jag köra morgonspinning utan att behöva cykla till Lilla Torg. Så smidigt om man vill köra ett pass innan skolan till exempel!
 
Annars längtar jag till lördag, för då är det äntligen dags för I Love Musicals med Helen Sjöholm och Peter Jöback!! Två av mina absoluta favoritartister, kan inte bli annat än fantastiskt!
Planen är att vi ska äta lite innan, se konserten och sen gå ut och dricka vin. Blir nog en himla fin kväll!
 
Nu ska jag diska efter middagen och sen spela lite gitarr innan läggdags. Imorgon ska jag på ett litet event på H&M på morgonen och sen jobba några timmar. På kvällen blir det filmkväll med mina godingar hos Vanessa!
 
Sov så gott! Det ska jag göra. Puss♥