Hösten är antågande

Kommentera
Hej små grodor! Hur har ni det? 
Uppdateringen här är löjligt dålig men det är sjukt mycket att göra i skolan. Eller man kanske ska säga att det är sjukt mycket att läsa... För det är det. Lektioner varje dag, och till dem ska man ha läst ett antal sidor ur några böcker. Det är verkligen tur att kursen är så pass intressant så det väger upp mot all litteratur. För det mesta i alla fall ;)
 
Helgen som var började ganska tidigt för min del, reda på torsdagen. Då promenerade jag, Linn och Vanessa in till city efter skolan för en välbehövlig fika. så himla mysigt, blir varm i hjärtat när jag tittar på dessa bilder av mina fina vänner! Och ser ni kanelbullen? Så sjukt god! Var hur länge sen som helst jag åt en och det lär väl dröja lika länge igen tills nästa. Mums!
Visserligen pluggade jag hela fredagen, halva lördagen och hela söndagen men så kan det vara ibland!
På lördagsförmiddagen tog jag en välförtjänt sväng på stan och kom hem med två par jeans och en halsduk, välbehövliga grejer! 
 
I förra veckan åkte jag på halsont som inte riktigt har gett med sig än, så jag har inte tränat på en vecka. Hoppas det ger med sig snart för det är ju helt sjukt tråkigt att bara vila... Det positiva är att motivationen är i höjden! Hoppas kunna köra igång på onsdag eller kanske torsdag.
 
Ska försöka blogga lite mer denna veckan. Vi hörs, puss!