Augusti

Kommentera
 
  
Sista sommarlovsveckan är här, sommarjobbet är slut och jag har lite lov igen. Jag tycker årets sommarförskola gick bra, fina barn som alltid och bra kollegor. I mitten av juli hade en kompis en 25-årsfest och alla tjejerna från gymnasiet samlades. Det var ett tag sen jag träffade alla så det var roligt.
Veckan efter sommarjobbet åkte jag och familjen upp till Stockholm där mina morföräldrar bor. En vecka med sol, bad och massa mys. Det är så härligt att träffa dem när man bor så långt bort. Vi åkte på lite utflykter och träffade min moster med familj. En bra vecka!
 För ett par veckor sen bytte jag gym till AK Björnen, ett oldschool-gym typ. Det är i alla fall mycket billigare för mi som student än vad Rådahallen är. Men jag trivs, det är knappt något folk där mitt på dagen då jag tränar och det är gött! 
 
På söndag åker jag ner till Malmö igen, terminen börjar nästa tisdag så det blir skönt att komma ner någon dag innan, kan tänka mig att det samlats rätt mycket damm på saker och ting eftersom jag inte vart där på tre(!) månader så jag måste städa haha... Men innan dess har jag tänkt träna en hel del och bara ha det riktigt gött.
 
Vi hörs!