Skolstart

Kommentera
Hej på er! Ni är ju faktiskt några som kikar in, kul!
 
Då har skolan startat med buller och bång. Sjukt intensiv föreläsning idag, kan ju säga att hjärnan var lite grötig och kanske även något chockad ;) Men det är intressant med värdegrunder och etik!
 
Efter skolan satte sig tre ganska disträ tjejer på Condecco för höstens första fika! Solen sken så vi satt ute, så härligt! Det fina med Condecco är att det inte bara är massa bakverk osv, utan man kan köpa bland annat mat, råsaft och smoothies. Så det blev en smoothie på mango och jordgubb för min del. Riktigt god och svalkande, jag hade svarta jeans vilket var lite för varmt...
 
Förutom skola så har dagen ägnats åt att laga lite mer matlådor (man kan aldrig ha för många i frysen), träna och plugga. Testade på att göra egen granola efter ett recept jag fick av mamma, blev inte lika bra men ändå god.
På gymmet kom jag på mig själv med att sakna AK Björnen sjukt mycket! Nu när jag lyfter tungt igen känns det som att det är det enda bra gymmet haha. Men så saknar man ju stämningen, att det inte är överbefolkat och så klart lite folk som tränar där med. Men men what to do så här 45 mil söderut, haha! Man får ju göra så gott man kan här nere ändå!
 
När jag var stark förra veckan och drog upp 80 kg x5 för första gången på ett par år!