v 45

Kommentera
Hej!
Vfun är över och jag är återuppstånden till de levande igen. Skämt åsido, men det är rätt skönt att inte vara helt utmattad när man kommer hem...
Nya kursen rivstardade i måndags och det är ett helt annat tempo nu. Det märks att vi är i "slutet" av utbildningen. Redan nästa vecka har vi första examinationen.
 
I helgen som var hade Malmö Studentkör körhelg på ett ställe någonstans utanför Höör. Det var supertrevligt, roligt och kul att höra kören sjunga ihop sig. Vi hade fixat med lite lekar och på kvällen en sittning/fest. Fina människor man sjunger med alltså! Tyvärr tog jag inga bilder alls under helgen och min mobil fick bada i handfatet under lördagskvällen så den fungerar inte alls... Men trevligt var det ändå!
 
V. 42 var jag i Stockholm för att se min absoluta favoritmusikal Fantomen på Operan. Biljetterna bokades i mars ungefär och jag hade längtat hur mycket som helst. Och det var helt fantastiskt! Grät mig igenom nästan hela första akten, underbar var den! Ville se den igen direkt efteråt.